Szabolcs-Alpin Kft

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Cégtörténet:

Ez a 2008 márciusában alakult vállalkozás valójában egy 6 éves múltra visszatekintő Bt. dinamikus fejlődésének eredménye. A cég fő profilja a különleges technológiát ? alpintechnika - igénylő épületek, rádiótornyok, kémények, fémszerkezetek felújítása, szerelése, karbantartása.

 

Tevékenységeink köre az alapitótagok és munkatársaink leleményességének, kreativitásának köszönthetően az évek során egyre bővült, így az építőipar egy új ágában is sikerült nevet szereznünk magunknak nemcsak itthon, de már külföldön is. Cégünk immár 3 éve készít nagyterhelhetőségű műgyanta padlókat gyárak, csarnokok, sütő üzemek és magánmegrendelők részére.

 

Az ilyen módon elkészített vagy már meglévő padlókat külön brigádunk látja el különböző,  a megrendelő igényeiknek megfelelő speciális útjelekkel, logisztikai felfestésekkel .

 

2005 óta vállalunk különféle takarítási munkálatokat, legyen szó ipari csarnokok gépi takarításáról, vagy a hozzájuk tartozó irodák,vizes szaniterek, mellékhelyiségek tisztán tartásáról.

 

Miért érdemes minket választani?

A Szabolcs Alpin 2008 Kft. tagjai, munkatársainak, kapcsolatainak, valamint segítőinek köszönhetően, olyan széleskörű ismeretekkel rendelkezik, melyek szorgalmunkkal párosulva biztos alapot teremtenek arra, hogy az általunk végzett munka során az első csavartól az utolsó ecsetvonásig minden az Ön elvárásainak megfelelőn történjen.

 

Dátum:

Hétfő,2018.december.10.

Partnereink